top of page
Sök
  • houseofblackbird3

Kosttillskott

För snart 4 år sedan började jag använda mig av kosttillskott då jag kände att jag behövde det. Även om jag alltid ätit en allsidig kost så ville jag se om jag kunde förbättra min allmänna hälsa genom dessa kosttillskott. Jag kom i kontakt med Juice Plus+ via en fb-vän som hjälpte mig att köpa bl a kapslar och pulvershakes. Efter bara 1 månad märkte jag av bl a bättre hud, hår och naglar. Jag kände mig piggare och fick mer energi. Genom åren har jag fortsatt med dessa kosttillskott som är helt växtbaserade, veganska och glutenfria. Då jag har celiaki (glutenintolerant) så känner jag mig trygg med att veta att det inte finns något gluten i produkterna.

Efter hand köpte jag även Up-Lift som är ett pulver som blandas ut i vätska. Denna ger ytterligare energi och innehåller bara hälften så mycket koffein som vanliga energidrycker. En vanlig energidryck innehåller 80 mg koffein, 110 kalorier, aspartam och 27,5 g socker (ca 6½ tsk) medan Up-Lift inneåller 40 mg koffein, 30 kalorier och 2,5 g socker (ca ½ tsk) samt endast växtbaserade ingredienser.


Det finns en hel del andra produkter som t ex proteinbars, grönsakssoppa och protein shakes som passar när man tränar samt även att man istället för kapslarna kan köpa dom i "vingummi" form t ex om man har svårt att svälja kapslar.


Jag älskar mina smoothies, grönsakssoppor, Up-Lifts och proteinbars som jag snabbt och lätt kan ta till när jag är i farten eller kanske inte känner för att ställa mig och göra lunch.


Efter 4 år har jag nu fått tillfälle att själv sälja dessa via Juice Plus+ så känner du dig intresserad av att köpa dessa underbara produkter som jag är så nöjd med så ta kontakt med mig via min mail så hjälper jag dig mer än gärna.20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page