top of page

Intuitiv Coaching

60 minuter, 900 kr

5-kort 4000 kr

​Coaching är samtal. Jag ställer frågor till dig. Genom att utmana beteenden, mönster, tankar, känslor, erfarenheter och föreställningar kan vi komma åt svaren och klarheten du behöver. Jag jobbar intuitivt och lyssnar på det som kommer till mig i stunden. Som coach lyssnar jag och läser mellan raderna så att säga och använder min intuition för att på djupet höra och känna det du förmedlar.

Vi ser till din helhet, det du varit med om fram tills idag, vart du befinner dig nu och hur du önskar att din framtid ska se ut. Fokus ligger alltid här och nu och på det liv du önskar leva men genom att titta tillbaka på det förflutna kan vi hitta erfarenheter, präglingar och föreställningar som är orsak till blockeringar och begränsningar men också nycklar till framgång och svar på vem du är innerst inne, din kärna. 

Vi avslutar sessionen med att stämma av hur du känner dig i stunden, pratar kring hur du ska gå vidare och ser till att du känner dig trygg i ditt nuläge.

 

Coaching sker via Messenger. Vid inbokad tid ringer jag till dig via Messenger.

 

Tillsammans kommer vi fram till vad dina mål är. Vet du inte det exakt så kommer vi fram till det tillsammans. Jag som coach håller utrymme för dig och har koll på tiden så att du kan slappna av i nuet. 

Reiki

60 minuter, 700 kr

5-kort 3000 kr

Reiki är friskvård. Behandlingen är djupt avslappnande och stressreducerande samtidigt som den ökar blodcirkulationen och välmåendet i kroppen.

Reiki kan vara ett bra alternativ för den som lider av värk, sömnproblem, oro eller har svårt att hitta ork och fokus.

Alla kan ta emot Reiki, oavsett livsfilosofi, tro eller kultur. I många länder  används Reiki som ett komplement till den traditionella sjukvården och i dessa länder bedrivs också forskning på metoden.

Distansreiki
 

30 minuter, 400 kr

5-kort 1700 kr

Distanshealing är en behandling som passar dig som har svårt att ta dig till mottagningen eller inte trivs i nya miljöer.

Förbered dig genom att lägga dig bekvämt och koppla av 10 minuter innan utsatt tid. Ta 3 djupa andetag, in genom näsan och ut genom munnen. Gör dig redo att släppa det du inte vill ha och öppna dig för att ta emot energin som kommer till dig. 

Under 30 minuter försätter jag mig i ett meditativt tillstånd och sänder healing till dig samtidigt som du blundar och kopplar av. Efter sessionen återkopplar jag genom mail alt telefonsamtal.

Kristallhealing

Kristallhealing är en metod där man med hjälp av kristallernas frekvenser återställer balansen i kroppen och är ett sätt att skapa harmoni. Allt runt omkring oss består av frekvenser, även vi människor. Kristaller har en fantastisk förmåga att hjälpa oss att hitta tillbaka till vår naturliga balans genom att påminna kroppen om vilken frekvens den ska ligga på och på så sätt främja kroppens egen läkningsförmåga.

 

Kan med fördel kombineras med både reiki och coaching. 

60 minuter, 800 kr

5-kort 4300 kr

bottom of page