top of page
Sök
  • houseofblackbird3

Intuitiv Livscoach

Den 9:e mars är det avslutning i utbildningen Intuitiv Livscoach hos Tvillingsjälar AB och jag blir då diplomerad. Jag blir certifierad när jag uppnått 60 coachingtimmar.

Hur ska jag då fira att jag blivit diplomerad intuitiv livscoach? Jag kommer ha ett erbjudande under tiden som jag är diplomerad och kommer då ha ett reducerat pris på 350 kr/session. När jag blivit certiferad blir priset 700 kr/session.

Tjänsten som intuitiv livscoach är för dig som vill utvecklas på ett personligt plan oavsett om det är i karriären, relationer eller din egen livssituation. Tillsammans benar vi ut dina mål eller behov för att du ska kunna nå din fulla potential. Vi kommer få över dig i rätt hjulspår genom att skapa de förändringar som du behöver göra i din tillvaro. Jag finns där för dig som coach och bollplank så att du når dina mål.

Jag har givetvis tystnadsplikt och det som vi samtalar om stannar mellan dig och mig. Ingenting kommer journalföras någonstans så du kan känna dig trygg på din resa mot dina mål.

Detta är en digital tjänst som jag kommer ha via Messenger alt Zoom så du kan känna trygghet utan att behöva känna dig obekväm i en främmande miljö. Det enda som krävs förutom uppkopplingen via Messenger alt Zoom är att du kan sitta ostört under ca 60 minuter.

Som extra bonus till dig som tipsat en vän om denna tjänst och där din vän har bokat samt genomfört sin första session så blir din nästa session gratis under min tid som diplomerad intuitiv livscoach..
19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page