top of page
Sök
  • houseofblackbird3

Webbshop

Jag har alltid älskat att pyssla och handarbeta på olika vis. Den kreativa sidan hos mig kommer från min farfar som bl a tyckte om att måla. Att sy, brodera, virka och sticka lärde jag mig tidigt av både min mormor och mamma. Även min yngre bror och hans son är duktiga konstnärer.


Jag har nu även öppnat upp en webbshop där jag dels kommer sälja mina egna alster men även t ex rökelser, kristaller, tvålar, ljus, salvor och krämer...


Just nu är det mina egna tillverkade meditations halsband - Mala som ligger inne i shoppen. De är handgjorda av mig med äkta halvädelstenar. Vad de olika stenarna har för egenskaper står under varje bild. De är tillverkade med intentionen som varje stens egenskap har.


Jag har även Presentkort till försäljning om du skulle vilja ge bort en Reiki behandling till någon. Dessa ligger inte i shoppen än men du kan maila mig så fixar jag detta.


Jag kommer fylla på efterhand med artiklar. Betalning sker antingen via PayPal eller Swish.

Välkommen in och se om något faller dig på läppen så att säga. Håll markören över "Webbshop" så kommer det en drop-down där det står "All products" så kommer du till rätt sida.
25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page