top of page
Sök
  • houseofblackbird3

Välkommen till min blogg

Har aldrig tidigare haft tanken på att blogga tidigare men tänkte att nu eller aldrig.

Vad skriver man om i en blogg då...allt och ingenting kanske. Jag har aldrig varit den som pratat för pratandets skull så att säga. Har aldrig varit den som stått i händelsernas centrum utan suttit och iakttagit vid sidan om. Är väl lite introvert på det sättet och trivs i mitt eget sällskap. Jag har dock aldrig haft svårt för eller varit rädd för att ta kontakt med personer som jag inte träffat tidigare.


Jag har alltid varit intresserad av vad naturen och dess läkande kraft dels som rum och dels vad den producerar i form av olika växter och örter till vårdande och läkande.


Sedan barnsben har jag alltid kunnat känna av energier men det har alltid skrämt mig när jag växte upp och jag är än idag mörkrädd. Det är inte förrän nu i vuxen ålder som jag vågat öppna dörren för min mediala förmåga och börjat ta tag i det, utforska och träna upp det. Jag har alltid haft en stark intuition framförallt när jag möter nya människor men jag har alltid dämpat den när energin varit "off" för att "jag måste ju ge personen en chans och inte döma i förväg". Numera litar jag till fullo på min intuition och den får leda mig på min livs stig i allt jag företar mig.


Vid 25 års ålder fick jag uppleva panikångest för första gången i mitt liv. Det var många och jobbiga år som låg framför mig för att få bukt med det. Jag hittade information om Reiki när jag var inne i en kristallbutik och tänkte att det där ska jag prova på för mitt eget husbehov. Jag hade redan börjat med meditation för att dämpa mina besvär med ångest. Det var vid denna kurs som den där dörren, som jag inte vågat öppna tidigare avseende min mediala förmåga, började ställas på glänt. Jag har väldigt långsamt öppnat dörren mer och mer genom åren. För 20 år sedan när jag hade mitt första varsel så ryckte jag upp dörren på vid gavel och insåg att det inte är något som jag behöver vara rädd för utan att det faktiskt är en gåva som jag bara behöver lära mig hantera, bemästra och vara i samklang med.


Nu när jag har utbildat mig till Reiki Master så är det helt fantastiskt att kunna känna hur reikienergin formligen strålar ur mina händer och min kropp när jag ger reiki. Det är en ynnest att kunna få hjälpa mina klienter på olika sätt med mina gåvor. Jag går nu utbildning till intuitiv coach så att jag ska kunna ha tillgång till fler verktyg i mitt arbete och kommer att vara färdig till våren nästa år. Jag kommer aldrig sluta söka och suga åt mig all kunskap och visdom som gör att jag kan hjälpa fler att må bra i sitt liv både fysiskt och psykiskt.


Jag älskar verkligen mitt liv där jag klivit ur ekorrhjulet för 2 ½ år sedan efter 21 år som sjuksköterska i den traditionella sjukvården och får göra det jag verkligen brinner för.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page